Webinar: Partssamarbeid – nøkkelen for å få til det gode samarbeidet

Visste du at partssamarbeid har stor betydning for et godt arbeidsmiljø og sikkerhet på jobb? Men det kan være vanskelig å få det til i praksis. I dette webinaret får du tips og råd for hvordan dere kan lykkes med arbeidet.

Velkommen til webinar om partssamarbeid i bygg og anleggsbransjen.

Meld deg på webinaret her

Innhold 

Partssamarbeid er en viktig forutsetning for å få til god drift og godt samarbeid. Derfor er partssamarbeidet nøkkelen for å lykkes med HMS-arbeidet.

Samtidig kan partssamarbeid oppleves som vanskelig å få til i praksis. Det kan være utfordrende både å sette av nok tid og ressurser til arbeidet, og det å få til reell medvirkning. 

I dette webinaret får du innsikt i  

  • hva partssamarbeid er, og hvorfor det er viktig  
  • hvordan dere kan få det til i praksis  
  • hvordan partssamarbeid kan være et konkurransefortrinn  

Du møter Regiondirektør i EBA Trøndelag, Audun Otterstad, regionalt verneombud Jan Marvin Athammer og Kristine Svendsen, regionsnestleder i LO Trøndelag.

I tillegg kommer daglig leder og hovedverneombud i Backe Trondheim for å snakke om hvordan de jobber med partssamarbeid, med spesielt fokus på verneombudets rolle.  

Målgruppe 

Hovedmålgruppe for webinaret er ledere, verneombud og tillitsvalgte i bygg- og anleggsbransjen, men er åpent for alle.  

Påmelding 

Webinaret er gratis og åpent for alle, men meld deg gjerne på slik at vi kan sende deg en påminnelse før start. Du kan følge sendingen direkte på arbeidstilsynet.no/webinar. Etter webinaret finner du lenke til opptaket på samme sted.

Chat er tilgjengelig for spørsmål om tema under sendingen.

Velkommen til webinar!

Mann som jobber i stillas
Se nyhetsmeldingen om Webinaret HER
Skroll til toppen