Årsrapport fra RVO – Regionale verneombud i bygge- og anleggsbransjen

Fotograf: Charlotte Sverdrup
Publisert: 13-04-2021

Regionale verneombud i bygge- og anleggsbransjen

Les årsrapporten for 2020 fra Fondsstyret for regionale verneombud (RVO) i bygge- og anleggsbransjen.

Aktivt år for de regionale verneombudene i bygge- og anleggsbransjen

Årsrapporten til de regionale verneombudene i bygge- og anleggsbransjen tegner et tydelig bilde av de HMS-utfordringene denne bransjen møter. Den viser også at det er et stort behov for RVO-enes arbeid med å styrke vernearbeidet, og bidra til at HMS-arbeidet er i samsvar med arbeidsmiljøloven.

I 2020 har RVO-ene i henholdsvis bygg- og anleggsbransjen besøkt til sammen over 5800 arbeidsplasser. RVO-ene stanset farlig arbeid hele 1810 ganger i 2020. Det er utført flest antall stans i byggebransjen med 1714 stans, hvorav et stort antall av tilfellene er stans grunnet uforsvarlig arbeid i høyden.

Les hele nyhetsmeldingen og last ned rapporten her

Skroll til toppen