Toppmeny

Mann omkom i gravemaskinulykke

Mann omkom i gravemaskinulykke i Orkanger

En gravemaskin veltet over en person i Orkanger i Trøndelag fredag ettermiddag. Luftambulansen har fløyet den skadde personen til St. Olavs hospital. Krimteknikkere fra politiet er på plass. Foto: Joakim Halvorsen / NTB scanpix

– Det som har skjedd er at gravemaskinen skulle lastes over på en spesialhenger som frakter slike maskiner. Vedkommende satt inne i førerhytta, og av en grunn som vi ikke vet ennå, så veltet gravemaskinen i det den skulle lastes på. Personen ramlet ut av førerhytta og kom i klem mellom førerhytta og bommen på maskinen, sier operasjonsleder Wenche Johnsen.

Havarikommisjonen har rykket ut, det samme har kriminalteknisk i politiet. Ulykkesgruppa i Veitrafikksentralen er også på vei, opplyser operasjonslederen.

Les mer om ulykken på www.bygg.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt